ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentKul om Artros - Roligt & komiskt om artros

Kul om Artros

Roligt om artros

Det är aldrig roligt att få artoros men det är ingen idé att inte försöka ha kul även om du har artros. Det finns en del övningar som du kan använda dig av för att lindra artrosen.

En del ortopedkliniker kan byta ut knäleder som då kan avhjälpa artros men det kostar. Dessutom kommer det dyka upp skojig och dråplig fakta om medicinsk fotvård och ledverk på denna sida. Man kan aldrig veta för mycket gällande en artros.

10% har artros

10% har artros Man räknar med att cirka 10% av befolkningen har problem med atros vilket innebär att cirka en miljon svenskar har ledbesvär.

Byta ut knäna

Byta ut knäna Om man har stora besvär med knäartros går det att byta hur knäna till en konstgjord knäprotes. Kostnaden för att byta ut ett knä är cirka 100.000 kr.

Trolla med knäna

Trolla med knäna Trolla med knäna är knappas något som man kan göra med knäartros men uttrycket betyder att försöka åstadkomma det omöjliga på ett enkelt sätt.

Byta ut höften

Byta ut höften För den som stora problem med höften kan en höftledsoperation vara en möjlig räddning. Kostnaden för att avhjälpa höftledsartrosen är omkring 70.000 kr.

Så lindrar du din artros genom träning

Artrosinformation från Artrosskolan

Hur Man Tränar Med Artros?

Tre Artrosövningar

Why Your Knees Hurt and How to Fix It

Causes, symptoms, diagnosis, treatment


Allt viktigt om artros

Här kan du hitta mycket lindrande information om artros men faktiskt en del kul behandlingar av ledsjukdomar och knäartros.Meny - Artros
Till förstasidan på www.artros.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
KnäartrosHöftartrosArtrostyperNyheter